Headerbild

Aktiviteter

10-veckorstipset
Supporterföreningens ekonomiska ryggrad har sedan länge varit 10-veckorstipset, i vilket för närvarande närmare 90 medlemmar deltar med nästan 130 rader. Det går till så att man 4 gånger per år tippar en eller flera stryktipsrader. För detta betalar man 50 kr per rad, varav 10 kr går till Svenska Spel, 20 kr till supporterföreningen och 20 kr läggs i en vinstpott som fördelas bland de fyra bästa efter avslutad 10-veckorsomgång. Tyvärr har ännu inte någon storvinst flutit in, men vi fortsätter och lever på hoppet.

Boule
Den verksamhet som verkligen har aktiverat medlemmarna är boule. Vi spelar under sommarhalvåret varje måndagskväll klockan 18.00 bakom isrinken på Danderydsvallen och ett 20-tal medlemmar brukar stadigt delta. Spelet passar alla och ingen förkunskap krävs. Lite speciella regler har vi väl även infört. Föreningen håller med klot och vi ser gärna fler deltagare. Två gånger per år har vi en klubbmatch mot Gamla EIF:are.

Dart och kortspel
Under vinterhalvåret måste vi dra oss inomhus och då tävlar vi i dart och ibland kortspel, även då efter 'våra' regler. Samma tider gäller och bägge aktiviteterna avslutas alltid med kaffe och doppa och mycket snack. Så även om du inte vill delta i idrottandet så finns chansen att träffa gamla kompisar till en trevlig kväll.

Luciafest
I december brukar vi avsluta året med en intim luciafest, där traditionsenligt ett flicklag från DSK ställer upp i ett fint luciatåg, vilket de flesta av oss numera allt för sällan får chansen att uppleva. Givetvis ordnar vi lite god förtäring och ett glas glögg.

Tidigare verksamhet
Det som vi kanske är mest stolta över är den lyckade om- och tillbyggnaden av klubbhuset på Danderydsvallen som vi stod för. Vi har också delat ut hederspriser till förtjänta deltagare inom de olika sektionerna vilket nu ersatts av Ledarstipendiet (se menyn till vänster), samt även uppmärksammat olika extra goda insatser inom DSK, vilket vi säkert även i fortsättningen kommer att göra.